Hírek

Tájékoztatás digitális munkarendről

Tisztelt Szülők!


A koronavírus járvány 3. hullámának terjedése miatt a Kormány tegnapi ülésén újabb veszélyhelyzeti intézkedésekről döntött, amelyek a köznevelési intézményeket is érinti.
Az emberi erőforrások minisztere 17/2021.(III.5.) EMMI határozata a köznevelési intézmények működését érintő egyes vészhelyzeti intézkedésekről a következő határozatot hozta:
„3. Az iskolákban – beleértve a gyógypedagógiai, konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmény keretei között működő iskolákat is – 2021. március 8-ától március 31-ig a nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre. A tavaszi szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7.”
„6. Gyermekfelügyelet az intézményekben nem kerül megszervezésre.”

Kérjük a rendelet tudomásul vételét!
A tanórák adminisztrálása a Kréta rendszeren keresztül fog történni, az oktatómunka GoogleClassroom felületén zajlik majd.

  1. március 8-tól a gyerekek részére az étkezés központilag lemondásra került. A közétkeztetésről, az MKMK által küldött tájékoztatóban kapnak felvilágosítást, melyet az iskola honlapján (https://aranyiskolaesami.hu/) találnak meg.

Iskolavezetés