Hírek

Gyermeknap az iskolában

2023 június 2-án, pénteken gyermeknapot tartottunk az iskolánkban, ahol számos színes program várta tanulóinkat.
A napot egy vidám, reggeli zenés ébresztő tornával kezdtük.
Ellátogatott hozzánk az Országos Gyermekjóga Oktatók Egyesületének 4 oktatója, akik megismertették a jógázás jótékony hatásait a gyerekekkel és a pedagógusokkal.
A mozgás örömével feltöltődve folytatódott a nap, hiszen a Footfighterz breaktánc csapat (a tavalyi nagy sikerüket aratva) idén is eljött hozzánk, elképesztően látványos produkciókat bemutatva.
Szotákné Majoros Csilla és kollégái sok-sok érdekes és izgalmas társasjátékokat, kártyajátékokat, óriás Jengát és közösségépítő játékokat hoztak, amelyek szintén nagy népszerűségnek örvendtek a gyerekek körében.
A jó idő is kedvezett az udvarra tervezett sokféle programnak. Bencs Balázs, 3.a osztályos tanulónk édesapjának, Bencs Zoltánnak köszönhetően a gyerekek betekintést nyerhettek a rally versenyautózás világába is, hiszen megnézhették, milyen is egy-egy rally autó belülről; ez is maradandó élmény volt a gyerekeknek.
Az udvaron ezenkívül még különböző ügyességi játékokat szerveztek pedagógusaink a diákoknak, valamint kerékpár-és rollerversenyt is rendeztünk a felső tagozatosoknak. Az udvaron már folyt mindeközben a bemelegítés, hiszen a napot bravúros tanár-diák röplabdameccsekkel folytattuk a tornateremben. A napot pedig Bencs Zoltán táncpedagógus által vezetett Flash Táncstúdió táncosai zárták, akik modern-és divattánccal varázsolták el a gyerekeket.
A gyerekek mosolyából elmondható: szuper jó nap volt idén is a gyermeknap!