Hírek

Gyermekfelügyelettel kapcsolatos információk

Tisztelt Szülők!


A Kormány módosította a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III.5) EMMI határozat vonatkozó rendelkezését, melynek értelmében az általános iskolákban a szülők igénye és kérelme alapján biztosítani kell a gyemekfelügyeletet.
Tekintettel ugyanakkor arra, hogy a rendkívüli intézkedések fő oka a járvány terjedésének megakadályozása, a gyermekfelügyeletet valóban csak a legszükségesebb esetekben – különösen munkavégzés vagy a védekezésben való részvétel miatt – vegyék igénybe.
Intézményünkben minden tanítási napon reggel 8.00 órától délután 16.00 óráig tartunk gyermekfelügyeletet. A gyermekfelügyelet alatt oktató munka nem folyik, a gyermekeknek az órákra való felkészülést otthon kell biztosítani és a szülő felelőssége.
A gyermekfelügyelet iránti kérelmet a szülőnek írásban kell kérnie az aranyiskola14@gmail.com email címen, az azt megelőző nap 14.00 óráig.
Az étkeztetésről további információnk nincs, az étkezést továbbra is a szülőnek kell igényelnie a honlapunkon megjelent tájékoztató szerint.
Vigyázzanak magukra! Vigyázzunk egymásra!

Intézményvezetés