Hírek

Farsangi mulatság

2020. február 7-én került megrendezésre intézményünkben a farsangi karnevál. A gyerekek, szülők, nevelők izgatottan készültek, mivel a hagyománytól eltérően, Családi Farsang néven került megrendezésre a mulatság.
Színes dekoráció várta a vendégeket az aulában és a tantermekben. A farsangi műsort Jeddi-Tomcsák Ivett és Juhász Béla tanárok vezették le.
A bált intézményünk igazgatója Klemmné Lőrincz Ildikó nyitotta meg, ezt követte a nyolcadikosok keringője, mely mindenkit elvarázsolt. Az egyéni, csoportos és családi jelmezesek felvonulása nagy sikert aratott. Sok különleges, ötletes, munkaigényes maskarával szórakoztatták a vendégeket a versenyzők.
A társastáncot tanuló diákok két csoportja is fellépett, vidám modern táncot adtak elő. Ezt követően a gyerekek az osztálytermükben frissítették fel magukat.
A bál az Esztenás együttes táncházával folytatódott, mely nagyon jó hangulatot teremtett. Ezután disco és különféle játékok következtek. Mindegyiknek nagy sikere volt: szerencsekerék, zsákbamacska, célbadobás, darts, golyóhúzás. A délután folyamán a vendégek a büfében kávét, teát, fánkot, pizzát fogyaszthattak.
Ezután következett a díjkiosztás, a zsűri minden kategóriában több versenyzőt is díjazott. A szülőknek köszönhetően nagyon sok felnőtt tombolatárgy gyűlt össze. Más-más nyeremény volt a gyerekeknek és a felnőtteknek.
A farsangi délután nagyon kellemes, vidám hangulatban telt el, a gyerekek sok-sok élménnyel gazdagodva tértek haza.

Leave a comment